Fotoshoot

Een fotoshoot betekent herinneringen maken. Met je geliefde, je broer of je zus, je hele familie, je hond of je collega’s: mooie foto’s en herinneringen zijn ook in het tijdperk van smartphones nog steeds een enorm geliefd. Ik leg dat graag voor je vast!

Mijn advies is om nooit op het midden van de dag foto’s te maken of in elk geval niet in de felle zon. Dat geeft harde lichtend en lelijke schaduwen, geknepen oogjes en lelijke contrasten.. Wil je toch. midden op de dag omdat het omwille van de tijd niet ander is, dan zoeken we een bewolkte of schaduwrijke plek voor de foto’s.

Wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot boek je bij mij vanaf €195,- euro . Dat betekent een uur foto’s maken met maximaal 6 personen op een fotoshoot locatie in of om de regio van Harderwijk. Een fotoshoot doen we bij voorkeur in het uurtje voor zonsondergang of anders in de vroege ochtend. Het licht is dan zacht en dat zorgt voor mooie sfeerfoto’s. Overdag is de zon fel en krijg je harde lichten en schaduwen. Daarom raad ik je aan om altijd een fotoshoot te doen tijdens het gouden uurtje, zoals we dat zo mooi noemen!

We gaan dan zo’n 45 minuten foto’s maken en je krijgt zo snel mogelijk na de shoot een preview in je mail of op je telefoon.Na de shoot krijg je na maximaal 10 werkdagen circa 50 foto’s digitaal op hoge resolutie aangeleverd, uiteraard zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt.

Fotoshoot XTRA €295,-

Kies je voor de XTRA shoot dan gaan we uitpakken. Zo’n 1,5 uur lang foto’s maken met. maximaal 10 personen op locatie, eventueel met kledingwissels. Ik neem de mobiele studio mee om het perfecte licht te creëren waar nodig.

Fotoshoot PRO €450,-

Deze gepersonaliseerde fotoshoot volgt binnenkort en zal vanaf medio midden 2024 beschikbaar zijn. Hierbij komt een stylist(e) mee en gaan we tot 3 uur de allermooiste foto’s maken. Dit wordt veel gebruikt als branding-shoot voor ondernemers en artiesten.

UPGRADE

Je kunt de shoot natuurlijk upgraden met de volgende opties:

  • Iedere persoon extra €30,-
  • Fotoalbum vanaf €95,-
  • Je favoriete foto’s afgedrukt -op aanvraag-